2009. január 25., vasárnap

Egy teljesen hétköznapi hétvége

Kellemes történések:

- Flórka egyre kevesebbet siet mászva, inkább araszol járva
- Végleg likvidáltuk a Cartoon Network csatornát - erre hosszútávon büszke vagyok, rövidtávon szomorú, mert Vilkó egyáltalán nem örült ennek, sőt.
- Elméletben elkezdtem futni a sógórnőm sógórnőjével, szomszédok vagyunk. Sajna a szombatot ő mondta le a vasárnapot pedig én. Mindkettőnk alibije kifogástalan. Holnap gyakorlati részét is lebonyolítjuk, és IGEN nyára 20 kg-val leszek könnyebb!!!(csak fel ne adjam, csak fel ne adjam)!!!!
- Megkaptam életem első blogbeli megjegyzését, igen - igen örültem neki, köszi Hali!
- Új technikát találtam a gyerekem neveléséhez, pontosabban egy KOS gyerek szelídítésére a CSIKÁLÁST. Ő kéri én csinálom, de csak akkor hagyom abba, ha megígéri ezt, vagy azt. Néhányat, amikor felhívtam figyelmét ígéretére betartott. HURRÁ!!
- Vettünk egy príma kis nagyítót, amin be vannak építve lámpácskák. A fiam végre elhitte, hogy tele van a foga bacikkal, ha nem mossa meg, tegnap este belevilágítottam a szájába és egy tükör segítségével saját maga is meggyőződhetett fogain lévő sárga lepedék valóságáról. FIGYELEM 2x ment fogat mosni, egészen addig sikálta, amíg a nagyítón szemrevételezve tisztának ítélte meg. Nagyon meg vagyok elégedve.
- Barátnőimmel kiröffenünk egy gyermekmentes laza kis estére. Erre már nagy szükségem van, ilyenkor mindig elröffenek pikáns kis malacságok is, ez a legjobb az egészben.

Kellemetlen történések:

- Beputtyadt a kocsi, kész egyre inkább előjönnek korából adódó problémák, igaz a zöld kártya is lejárt már több, mint egy hónapja. Mire, (majd nyárra) meglesz a jogsim nem lesz autónk. Nem baj, legalább biciklivel tudok majd a közlekedési szabályoknak megfelelően közlekedni ( igaz, ahhoz gyakorolni kéne a bringázást).
- Nem vagyok terhes, igaz nem tervezzük, de most esélyes lett volna, nem értem miért van még mindig ez a furcsa nem teljes érzésem a gyerekszámot illetően, pedig nem élek álom házasságban ( mint egyes szerencsés Daniellák - Bakka és Pepe kalandjai - ), az idegeim állapotát sem tudom sajna egy fenségesen nyugodt tengerszemhez hasonlítani. Ráadásként pedig rég elmúltam már 30 éves. És még is...
- Meg kellet állapítanom, hogy gusztustalanul kövér vagyok, amikor édes kicsi fiam a fogait vizsgálgatta, behozta a mobil nagy tükröt és a hasamra tette, no ezt nem kellett volna, tényleg egy percre bent akadt a levegőm. Abszolút nem reális a testképem magamról, nem tudok továbblépni az 56 kg-s önmagamtól, pedig az 6 éve és két gyerekkel ezelőtt volt. Megoldás ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Tehát ha a testkép nem tud váltani, le kell fogyni hozzá, hogy megint reálisnak érezze magát. Megpróbálom a 90 napos rémséget.